Velkommen til Vika Fysikalske Institutt


Vika Fysikalske Institutt er en velrenommert fysikalsk klinikk som har eksistert i over 40 år. Klinikken består i dag av erfarne fysioterapeuter, osteopater, akupunktører, gynekolog og bedriftslege. Vi holder til i flotte lokaler i Arbinsgate 11, i gangavstand til Vika, Aker Brygge, Slottsparken og Nationaltheatret. Klinikken ligger nederst i Arbinsgate mot Ruseløkka Skole. Vi holder til i 2 etg. over Daikai, bruk heis eller trapp. 

Vi har flotte, funksjonelle behandlingsrom, samt et moderne treningsrom med utstyr av beste kvalitet fra Technogym, samt slyngetrening. Salen er forbeholdt våre pasienter i behandlingsperioden og i etterkant av behandlingene. Terapeuten din vil veilede deg i riktig bruk av utstyret og sette opp et program som er tilpasset deg.

Vi har også gruppetreninger der du trener sammen med 4-5 andre personer og har en terapeut som veileder dere sammen og individuelt. Gruppene kan være rene ryggrupper, knegrupper eller nakke/skuldergrupper. Disse timene passer best for deg som ønsker å trene til en fast tid og sammen med andre. Snakk med terapeuten din om dette kan være noe for deg.

Vi har terapeuter både med og uten driftstilskudd. 

Velkommen til oss!